De perfecte softshell jas voor je kleintje

De perfecte softshell jas voor je kleintje

De lente is in volle gang, wat betekent dat het tijd is om de winterjassen op te bergen en op zoek te gaan naar een ideale softshell jas voor je kleintje. Een softshell jas is de perfecte tussenoplossing voor de veranderende seizoenen. In deze blog bespreken we hoe je de perfecte softshell jas voor je kind kunt vinden. 

Waar moet je op letten bij het kiezen van een softshell jas?

Bij het kiezen van de perfecte softshell jas voor je kindje zijn er een aantal belangrijke factoren om in gedachten te houden. Kies een jas die water- en winddicht is, zodat je kindje droog en comfortabel blijft tijdens onverwachte buien of een frisse wind. 

Kinderen zijn altijd in beweging, dus het is belangrijk dat hun jas hun avonturen niet hindert. Kies een jas met voldoende bewegingsruimte om te kunnen rennen, klimmen en klauteren. De jas moet daarnaast ook goed aansluiten en met je kindje meebewegen, hij moet niet te strak en niet te los zitten, zodat je kindje vrij kan bewegen. 

Naast functionaliteit mag een vleugje fun natuurlijk niet ontbreken. Laat je kindje shinen is een jas met een vrolijke print of in hun favoriete kleur. De uitgebreide collectie van Superstellar biedt voor ieder wat wils, van baby´s tot peuters en oudere kinderen. Met zoveel keuze vind je gegarandeerd de perfecte jas voor jouw kleine avonturier.

Hoe combineer je een softshell jas?

Een tussenjas is een veelzijdige toevoeging aan de garderobe van je kleintje. Met een beetje styling creëer je moeiteloos stijlvolle looks voor zowel casual als chique gelegenheden. Een effenkleurige jas is bijvoorbeeld de perfecte basis om te combineren met leuke, bedrukte items. Dit zorgt voor een speelse touch en laat je kindje stralen. 

De lente is de ideale tijd om met je kindje naar buiten te gaan, maar wisselvallig weer vraagt om de juiste kledingkeuze. Een softshell jas is daarom onmisbaar! Of je kindje nu naar school gaat of met vriendjes speelt in het park, met een softshell jas zit je altijd goed. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar prachtige lente jassen voor baby’s en kinderen? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Kom je de prachtige jassen liever passen in een fysieke winkel? Kom dan gezellig bij ons langs in de winkel in Rotterdam.

Sparer for en rabat

Officiel brandforhandler siden 1993

Global forsendelse

De smukkeste designersamlinger