Musthaves voor op zomervakantie!

Musthaves voor op zomervakantie!

De zomervakantie staat alweer bijna voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is om de koffer in te pakken. De zomervakantie houdt in dat het tijd is om te relaxen, plezier te maken en quality time door te brengen met het gezin. Als je op vakantie gaat met je kids is het natuurlijk belangrijk om goed voorbereid te zijn. om je te helpen, hebben we de belangrijkste musthaves voor je op een rijtje gezet. Lees je mee? 

Alle musthaves op een rijtje

Allereerst is zonnebrandcrème een absolute must voor als je met kinderen op vakantie gaat. Zorg ervoor dat je crème met een hoge beschermingsfactor hebt en die geschikt is voor de gevoelige huid van kinderen. Smeer je kinderen ook regelmatig in, vooral na het zwemmen. 

Voor tijdens het zwemmen is zwemkleding natuurlijk ook onmisbaar. Bij Superstellar hebben we een uitgebreide collectie aan zwemkleding voor jongens, meisjes en baby´s. Wil je meer lezen over zwemkleding voor kinderen? Lees dan eens onze blog die wij hierover hebben geschreven. 

Naast zonnebrandcrème is het ook belangrijk om je kindjes te beschermen tegen de zon met een hoedje of een zonnebril. Bij Superstellar verkopen we te leuke hoedjes van verschillende bekende merken. Merken zoals Burberry, Dsquared2, Chloe en Boss bieden stijlvolle hoedjes die perfect te combineren zijn met elke zomerse outfit van je kleintje. Deze hoedjes zijn niet alleen modieus, maar ook comfortabel, zodat je kindje de hele dag in de zon kan spelen zonder last te hebben van het hoedje. 

Een goede kinderwagen of draagzak is ook essentieel om mee te nemen, afhankelijk van de leeftijd van je kindje en de bestemming natuurlijk. Voor stedentrips of relax vakanties is een lichtgewicht kinderwagen ideaal. Ben je nog op zoek naar een nieuwe kinderwagen? Neem dan een kijkje op onze webshop en ontdek de mooiste kinderwagens van merken zoals Fendi, Monnalisa en Boss.

De leukste kinderkleding en babykleding

Natuurlijk moet je ook voldoende kleding en schoenen meenemen voor de hele vakantie. Bij Superstellar hebben we een uitgebreide zomercollectie voor kinder- en babykleding. Merken zoals Burberry, Moncler en Tommy Hilfiger bieden stijlvolle zomerkleding voor je kleintje. Denk aan charmante jurkjes en rokjes, maar ook stoere polo ́s en t-shirtjes. Met de items uit de zomercollectie van Superstellar kan je kleintje de hele zomer stralen in modieuze outfits. 

Met deze must-haves en tips ben je goed voorbereid op een fantastische vakantie met je gezin. Ben je nieuwsgierig geworden naar de must-haves van Superstellar? Neem dan snel een kijkje op onze webshop of kom gezellig langs bij ons in de winkel. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte items voor een onvergetelijke zomer!

Sparer for en rabat

Officiel brandforhandler siden 1993

Global forsendelse

De smukkeste designersamlinger