Alt du trenger å vite om tenner hos babyer

Alt du trenger å vite om tenner hos babyer

I det øyeblikket babyen får første tenner er selvfølgelig en milepæl for foreldre. Tannere vises vanligvis mellom seks måneder og tre år, men dette kan variere per barn.

Mens noen babyer ser ut til å ha få problemer når de kommer gjennom tennene, kan andre lide av irritasjon og ubehag. I denne bloggen vil vi utdype å utvikle tennene, og vi gir en rekke tips for å gjøre denne perioden så behagelig som mulig.

Prosessen i babytenner

De fleste babyer begynner å få tenner i nedre tannkjøtt, etterfulgt av den øvre. Å komme gjennom tenner kan føre til symptomer som sikling, bitende gjenstander, endringer i søvnmønster og noen ganger til og med en svak feber. Tannkjøttet kan være hovne og følsomme, noe som får babyen til å føle seg ukomfortabel. Det er viktig å være tålmodig og å iverksette de nødvendige tiltakene for å lindre ulempen.

Tips for å lindre smerter

  • Anbud

Myk tenner kan tjene som et utmerket tyggealternativ for babyen din. Forsikre deg om at tennene er rene og kjølige.

  • Massasje

Masser tannkjøttet forsiktig med rene fingre kan belyse trykket. Forsikre deg om at du vasker hendene for å forhindre mulige infeksjoner.

  • Spene i fryseren

Et populært tips blant foreldre er plassering av dummy I fryseren. På grunn av kulden kan tannkjøttet midlertidig bedømme og dermed gi lettelse. Forsikre deg om at spenen er ren og bare legg den i fryseren kort for å forhindre frysing. Kontroller alltid temperaturen før du gir den til babyen din.

Noen babyer liker også å suge opp Kosete leker Eller etiketter med leker. La dem gjøre det hvis du merker at de liker dette!

Å komme gjennom tenner er en normal og uunngåelig del av babyutviklingen. Med riktig omsorg og oppmerksomhet kan foreldre redusere ulempene og sikre at denne fasen går så jevnt som mulig. Husk at hver baby er unik, så det er viktig å finne den tilnærmingen som passer best for den lille. Tilbyr komfort, vær tålmodig og nyt denne spesielle perioden i babyens liv.

Sparer for rabatt

Offisiell merkeforhandler siden 1993

Global frakt

De vakreste designerkolleksjonene