Winterjas baby: waar moet je opletten bij aankoop?

Winterjas baby: waar moet je opletten bij aankoop?

De winter komt eraan en dat betekent dat het tijd is om je kleintje warm en knus te houden in een lekkere warme winterjas. Maar bij het kopen van een winterjas baby komt meer kijken dan alleen de looks. Een goede winterjas moet niet alleen stijlvol zijn, maar vooral ook comfortabel, warm en praktisch. Maar met zoveel verschillende soorten en maten winterjassen kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. In deze blog geven we je handige tips waar je op moet letten bij de aanschaf van een winterjas voor je baby.

Winterjas baby kopen doe je zo!

Bij het kopen van een winterjas voor je baby zijn er een aantal belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden. Allereerst is de maat erg belangrijk. Baby´s groeien snel, dus het is verleidelijk om een maatje groter te kopen, zodat de jas langer meegaat. Toch is het niet altijd handig om een te grote jas te kopen, omdat een oversized jas minder goed kan isoleren en je baby daardoor te vee bewegingsvrijheid heeft. Het is het beste om een winterjas te kopen die goed aansluit en genoeg ruimte biedt voor een laagje kleding eronder, zoals een truitje of een rompertje.

Het is belangrijk om de maat van je baby goed te weten voordat je een winterjas aanschaft. Je kunt de maat van je baby meten door de lengte en borstomvang op te meten en vaak hebben merken ook hun eigen maattabellen om te helpen bij het kiezen van de juiste maat. Kies bij voorkeur voor een winterjas die iets meer ruimte biedt zonder te groot te zijn, zodat je baby comfortabel en warm blijft, zonder te veel bewegingsruimte te verliezen.

Let ook op de praktische eigenschappen van de winterjas. Heeft de jas een capuchon om je baby´s hoofd te beschermen tegen de kou? Zijn er elastische boorden aan de mouwen om de kou buiten te houden? En hoe zit het met de sluiting, is deze gemakkelijk te gebruiken, bijvoorbeeld met drukknopen of met een rits? Deze details maken een groot verschil in het comfort en gebruiksgemak van de jas.

Populaire winterjassen voor baby´s

Er zijn tal van stijlvolle en trendy winterjassen beschikbaar voor baby´s. Populaire merken zoals Moncler, Burberry en Mayoral bieden een uitgebreide selectie jassen die zowel warmte als stijl combineren. Deze merken staan bekend om hun materialen en modieuze ontwerpen, waardoor je er zeker van bent dat je kleintje niet alleen warm, maar er ook super trendy bijloopt.

Moncler heeft bijvoorbeeld prachtige puffer jassen voor baby´s, die lichtgewicht zijn maar toch veel warmte bieden. Deze jassen zijn vaak voorzien van een handige capuchon, perfect voor bescherming tegen wind en kou. Burberry biedt klassieke jassen met hun kenmerkende ruitpatroon. Deze jassen hebben een uitgesproken uitstraling en zijn ideaal voor dagelijkse uitstapjes.

Mayoral is een ander topmerk dat luxe winterjassen voor baby´s biedt. Deze jassen combineren mode en comfort, met opties zoals jassen met bijpassende wanten die aan een touwtje zitten. Dit is super handig om de handjes van je baby warm te houden en ervoor te zorgen dat je de wantjes niet kwijtraakt.

Bij Superstellar ben je aan het juiste adres voor de nieuwste winterjassen voor baby´s van topmerken zoals Moncler, Burberry en Mayoral. Onze collectie wordt regelmatig bijgewerkt met de laatste trends, zodat je baby altijd in de nieuwste en meest modieuze kleding kan lopen. Ben je benieuwd geworden naar de winterjassen voor je kleintje? Neem dan snel een kijkje op onze webshop! Bezoek ons online of kom gezellig langs in onze winkel in Rotterdam en zorg ervoor dat je kleintje klaar is voor de winter, in stijl en comfort!

Save for discounts

Authorized seller since 1993

Worldwide shipping

The most beautiful designer collections